Täydellinen viikko

Aika on mennyt todella nopeasti täällä. Enään on kaksi viikkoa jäljellä, ennen kuin palaan takaisin Suomeen.

Töissä on mennyt todella hyvin. Olen päässyt tekemään paljon erilaista työtä, kuten lipunmyyntiä, asiakkaiden neuvomista, baarissa työskentelyä, siivoamista ja valaiden bongaamista.
Laiva reissuilla yleensä ensimmäiseksi tarkistan, että sisätilat ovat siistissä kunnossa ja sitten odotan asiakkaiden tuloa. Kun asiakkaat tulevat, annan heille pelastusliiivit/haalarit. Myyn baarin tuotteita tarvittaessa ja muuten olen bongailemassa valaita kannella. Yleensä olen päivän oppaan kanssa ja juttelen hänelle ja seuraan, mitä hän tekee. Kierroksen jälkeen siivoamme sisätilat seuraavaa päivää varten.
Yhtenä päivänä oli ihana tunne, kun yksi oppaista vaati, että minäkin saisin henkilökunnasta radiopuhelimen. Se toi minulle sellaista yhteenkuuluvuutta joukkoon, vaikka en aina ymmärräkkään, mitä muut puhuvat islanniksi toisilleen.
Ensimmäisen ja tähän mennessä ainoan valaan olen nähnyt tiistaina 10.4. Se oli valas nimeltä Secret ja se on Humpback valas. Se laji on yleisin täällä Akureyrin alueella.






Lauantaina 14.4. pääsimme Nooran kanssa osallistumaan Saga Travellsin järjestämään päiväretkeen Lake Mývatnille. Pääsimme osallistumaan ilmaisiksi, koska työnantajani järjesti asian, koska Elding tekee kyseisen yrityksen kanssa yhteistyötä.
Retki oli todella maaginen. En ole ikinä ennen käynyt niin upeilla luonnonnähtävyyksillä. Kyllä olen niin onnellinen tälläisen kokemuksen jälkeen ja myös siitä kuinka ihana ihminen työpaikallani on.

Alhaalla on kuvia kohteista :)

GODAFOSS 





SKÚTUSTADAGÍGAR




DIMMUBORGIR LAVA FORMATIONS





Tällä kyseisellä alueella on kuvattu Game of Thronesia

THE RIFT BETWEEN EURASIAN & AMERICAN CONTINENT




GJÓTAGJÁ CAVE



HVERIR MUD POOLS & SULPHURPITS





NATURE BATHS





Sunnuntaina 15.4. kävimme Nooran kanssa katsomassa Akureyrin golf-kenttä aluetta ja kiertelimme kaupungissa.



Upeaa viikkoa kaikille! 😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkani ensimmäiset päivät

Elämyksien kuukausi

Elämä valassafarilla